Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet korrigalni, hogy...

Hogy lehet korrigalni, hogy ismet legyen internetem, ha a Hamachi miatt alig erzekeli a wifit?

Figyelt kérdés

A laptopomra meg 2 eve feltelepitettem a Hamachit, viszont nemregiben teljesen legyengult a laptopom wifi erzekelese.

Amikor kerestetem vele a hibat, a Hamachit irja ki oknak, amiert nincs internet. Viszont letoroltem mar. Etherneten van internet eleresem, viszont sokszor nincs lehetosegem ethernetet hasznalni.

Hogy lehet ezt megjavitani?

Koszonom!

2020. márc. 3. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűleg semmi köze nem volt hozzá a hamachinak csak azt jelezte hogy a hamachis virtuális hálózaton nincs internet, és igazat is mondott.
2020. márc. 3. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyébként ennyi információbol sajnos nem fogja tudni senki megmondani. Lehet hogy a router szórakozik, esetleg arrébb lett téve és szimplán messze vagy tőle, vagy valami a configban lett elállítva. Lehet csatornát kell váltani mert sok wifi van ugyanazon a csatornán. Lehet hogy szoftveres hiba a gépeden. Lehet hogy hardware hiba.. Szóval sok a lehetőség
2020. márc. 3. 12:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben! Elnezest, hogy nem tudtam precizebben es pontosabban megfogalmazni a hibat, sajnos ebben a temaban nagyon ostoba vagyok es egyaltalan nem ertek hozza. Mindenesetre koszonom szepen a valaszokat!
2020. márc. 3. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!