Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem működik az internete...

Miért nem működik az internetem laptopon?

Figyelt kérdés

Pontosabban, szerintem a wifi halozat kereső nem mukodik. A kepeken mutatom; ramegyek a foldgomb wifi ikonra, es amikor rakattintok, ott kéne sorakozniuk az osszes wifinek a kozelben. ehhez kepest semmi. Regebben is volt ilyen probléma, de mindig megoldottam vagy a gép ujrainditasaval, vagy pedig a hibaelharitassal. Probaltam jo sokszor mind a kettőt, most egyik sem oldja meg.

mit lehet tenni?

köszönöm szépen

#internet #hiba #wifi #hibaelharitas
2020. febr. 5. 08:45
 1/4 A kérdező kommentje:

kepet nem tudtam feltolteni.

lenyeg, h a jobb also sarokban van az ikon, a wifi ikon (ami neha nekem egy wifi szimbolum, neha egy foldgomb, nem tudom miert valtoztatgatja a jelét), arra ramegyek, ugye feljon az ablak, ott kene sorban lenni a halozatoknak. nekem nincs semmi. ures. regebben ramentem a hibaelharitasra, megtalalta a hibat, es ujra ott vltak a halozatok.

2020. febr. 5. 08:56
 2/4 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen bajom. Újraindítás megoldotta, de elvileg van egy wifi gomb a laptopon, ha azt benyomod, akkor újraindul és újrafrissül. Nem a gép indul újra, hanem a keresés. Nekem a billentyűzet tetején van valami hosszabb gomb, rajta ilyen wifis-kábeles jel, vagy nemtom, ahhoz hasonló hálózati. Amúgy visszamentem vezetékesre, és nincs gondom a wifivel.
2020. febr. 5. 09:59
 3/4 A kérdező kommentje:

nem talalok olyan gombot. vagyis ilyet talaltam Fn-el, de hiába nyomkodom :D

[link]

olyan gombom van, ami a képen az F3 Fn - je

2020. febr. 5. 10:28
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, ujrainditottam megint, hátha, es jo lett. pedig inditottam már újra. De megint ilyen lesz,max ujrainditom tobbszor ;)
2020. febr. 5. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!