Az Ncore-nak van már rettegni valója a Netflixtől?
Sokat olvasok hogy már rengetegen fizetnek elő a Netflixre, mivel már egyre több a szinkronos tartalom és még fog is, Ncore-nak lesz már félnivalója?
Hamarosan Indiában egy olyan csomagot indítanak ami olcsó lesz, ha sikerül akkor más országokba is bevezetik, és ha lehet Magyarországra is bevezetik, Link: [link]
Ha ez beválik, az Ncore bezárhatja magát?
Semmi nem fog változni. Több tartalom Netflixen = több tartalom torrenten.
De ha lehet, ne menjünk már bele ebbe századjára is, 1-2 hetente minimum körbejárjuk itt a "büntetni fogják a torrentet", "halott lesz a torrent", "a streamingé a jövő" versus "ugye nem fognak megszűnni a torrentoldalak", "ugye nem fogják büntetni őket" viták.
Teljes mértékben képes a legális és illegális megosztási forma egymás mellett megférni, egyik sem válik a másik kárára.
Amúgy voltmár:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Az nCorenak hétszázezer regisztrált felhasználója van, az aktívan használók száma ennél magasabb lehet, tekintettel rá, hogy nyilván vannak párok, rokonok, akik egy fiókot használnak, többen.
Akkor most lássunk egy statisztikát arról, hogy Magyarországon hány előfizetője van a Netflixnek! Na, gyerünk! Köszönjük!
Ne fixeljél itt nekem.az nem tud magyarul,hogy jelentene konkurenciát?nóta tv kell a dolgozó népek millióinak meg a barbárok közt.esetleg a fájlmegosztók ahol van magyar tartalom és lehet újranézni az izaurát.
Nyisd ki babám az ajtód,
Csak csendesen mert meghallják a szomszédok,
Nyisd ki babám az ajtód,
Csak csendesen mert meghallják a szomszédok,
Ha meg hallják had hallják,
Úgyis tudja már a világ,
Hogy én téged szeretlek,
Hogy én téged soha el nem feledlek.
van fogalmad róla, hogy az enkóron honnan szerzik az anyagot amik felkerülnek? mert ha igen, akkor nem kérdeznél ilyet.
kezdjük ott hogy az enkór meghívó még mindig olcsóbb mint a netflix, és létezik már olyan program is, ami letöltés közben képes lejátszani a becsomagolt anyagot(pl filmet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!