Mit csináljak ha nem tölt a torrentem?
Figyelt kérdés
Nem tölt a uTorrentem pedig van netem ès jobb alul is zöld a kis pipa. Pár napja szenvedek ezzel a problémával. A letöltési sebesség ilyen 0.1 kb/S ès ez annyira idegesítő. Légyszi segítsetek ès ne hülyeségeket írjatok köszi!2020. febr. 16. 10:36
1/2 anonim válasza:
Van feltöltő (seeder), akitől tudsz tölteni? Anélkül nem fog menni. A kliensben a seed oszlopban ha 0(0)-t látsz, akkor nincs feltöltő, miközben a torrent úgy működik hogy csak akkor és attól tudsz tölteni aki épp aktívan futtatja a gépén ugyanazt a torrentet.
2/2 anonim válasza:
Torrentoldalakon ki is szokták írni a seed időt pl 7-18ig hétfőtől-péntekig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!