Miért nem tölt a torrentem?
Figyelt kérdés
Peerek keresése 0%.... Már letöröltem kétszer és újra futtattam a gépen az utorrent 3.5.0 -t. Windows 10-em van. Eddig töltött, mint a kis angyal. Most meg már nem. Próbálkoztam a beállításoknál is, egy videóban láttam, de nem volt jó az se. Más típusú torrentet meg nem enged letölteni, mert a vírusirtóm vírust talált. Több fájllal próbálkoztam már, hát ha csak azt az egy-két filmet, sorozatot nem akarja, de nem.. Egyet sem tölt le. Már szinte mindent próbáltam. Nem vagyok nagy infó zseni, úgy hogy aki tudna nekem segíteni minél hamarabb,az részletesen írja le, hogy mit tegyek. Külföldön élek, németben, és egy kicsit a netem is szarakodik szokott, de a nappaliban jó, és ott sem volt okés, szóval nem a net lehet a gond szerintem. Előre is köszi.2018. jún. 9. 11:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!