Freemail levelezőszerver esetén elképzelhető, hogy 4-6-8 napos késéssel érkezzenek meg az üzeneteim?
Utóbbi hetekben észrevettem, hogy bizonyos üzeneteim eltűnnek a kibertérben. 3-4-5 alakalommal is fel kell adnom azokat, hogy megkapja a címzett. Észrevettem azt is, hogy az üzeneteim 80 %-a megválaszolatlan marad.
Titkosszolgálati tevékenységről vagy egy magányos hacker akciói lehetnek még nem tudom. Ötleteket várok a helyzet megoldására, amit előre is megköszönnék.
Leginkább azért van ez, mert a freemail egy egy megbízható szolgáltató.
Plusz az utóbbi hetekben asszem upgradeltek és olybá tűnik, hogy nem sikerült annyira jól.
"Ötleteket várok a helyzet megoldására"
Váltsz email szolgáltatót... nem értem mért használ valaki 2020-van freemailt... már 2005-ben is ciki volt:)
Ilyen problémái már több mint 15 éve is voltak, úgy tűnik azóta sem javították ki a hibákat.
"Titkosszolgálati tevékenységről vagy egy magányos hacker akciói lehetnek még nem tudom"
A probléma a Freemail megbízhatatlansága, semmi más.
A Freemail utoljára akkor volt életképes szolgáltató, amikor még a mostanság oly gyakran szidott milliárdos üzletember alapítványa üzemeltette. Annak pedig már 20 éve...
Sajnos a Telekom (T-Com, T-Home, Matáv, meg ki tudja, még hány néven futottak) amihez hozzányúl, az kakává válik. Sikerült lenullázniuk az iWiWet, ami azért valljuk be, kezdetben ígéretesebbnek bizonyult, mint a Facebook vagy a MySpace. És természetesen mióta a Freemailt megvették, egy ujjamon meg tudom számolni az érdemi fejlesztéseket. Néha kicsit hozzányúlogatnak, de csak kb. annyira, mint aszexuális kislány a micsodájához; de amúgy meg hagyják rohadni az egészet. Egyedül azért maradtak fenn eddig, mert ők voltak idehaza az elsők, és a nevük már szinte fogalom lett. De az utóbbi 15 évben inkább csak a megbízhatatlanságukról híresek. Van, hogy nem küldi el a levelet. Van, hogy órákig/napokig nem enged belépni. Van, hogy nem tölti be a leveleket. Most meg egyébként is valami frissítés volt, ami a Telekomnál kb. úgy képzelhető el, hogy baltával nekiesnek a szerverteremnek.
Az összeesküvés-elméleteidet remélem, poénnak szántad, semmiféle titkosszolgálat nem vetett szemed a rettentően fontos levelezésedre; egyszerűen csak trágya az a rendszer.
Én javaslom valami megbízhatóbb szolgáltató használatát. Nemzetközi szinten a GMail nem véletlenül egyeduralkodó, mellette még említést érdemel az Outlook.com és a Yahoo Mail is; ha pedig hazai szinten akarsz mozogni, akkor talán csak az IndaMail, amit jó szívvel tudnék ajánlani. A legutóbbi "frissítés" óta a felülete véleményem szerint nem a legmegnyerőbb, de amúgy velük is extrém ritkán volt problémám. De az ilyen Freemail, Citromail, meg hasonlókat komoly célokra felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!