Twitchen elképzelhető, hogy majd nézik a streameket?
Szóval nem rég fogtam bele a twitches streambe és igazából általában csak egy csávó van aki nézi az adásokat és aktívan kommentelget. OW-zni szoktam és néha felkúszik a nézőszám 7-8-ra is, de aztán leesik, itt hagyják a streamet. Én csinálok valamit rosszul, vagy ez a kezdő streamelés átka? Hol hírdessem a csatornám? Inkább csináljam youtubeon? Van esély rá, hogy majd szépen lassan elkezd nőni a nézettség, vagy a twitchen nem nagyon lehet magyarként nagy nézőszámot elérni?
Azt kifelejtettem, hogy nem vagyok túl profi játékos.
OW-t kb. egymillióan streamelnek, itt nagyon nehéz labdába rúgni, főleg a már ismert és befutott streamerek mellett.
Jó képességek, érdekes tartalom, angol nyelv, szimpatikus és kommunikatív fellépés. Ez a minimum. Technikailag tökéletes stream, facecam, mikrofon, chatben való aktív részvétel. Ezek nélkül reménytelen ilyen környezetben.
A magyarsággal nincs probléma, a magyar nyelvvel annál inkább. Magyarul beszélve sajnos esélytelen a dolog, itthon nem igazán terjedt el a livestreaming azon belül pláne a gamelés kultúrája. Nem tudom, hány éves vagy és mivel foglalkozol, de pl csak 20 közeli ismerősödet random kérdezd meg, hogy néztek e már twitch-en bármit, bárkit. Szerintem valószínű, hogy mind a 20-an kiröhögnek és még oltanak, hogy hogyvan erre időd, tanulni-dolgozni kéne inkább, kitérdekel ez a kockaság stb. nagyjából itt tartunk az országban.
A másik a tartalom. Hiába választasz népszerű tartalmat, sajnos már megvannak a bejáratott streamerek, akik mondjuk komoly esport eredménnyel rendelkeznek, komoly közönséget építettek már máshol vagy mással. "Profinak" persze nem árt lenni, de annak hiányát ki lehet váltani, ha kellően érdekes, izgalmas és jól szervezett egy-egy streaming session-öd. A konkrétumokat nézve sajnos jelenleg egy -nem profi-magyar nyelvű-OW playerre- jut 3 profi, angol nyelvű OW player.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!