Hardverapró. Mit jelent ha egy eladó termék, jegelés alatt áll?
Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 19:21
1/5 anonim válasza:
Úgy sejtem, azt, hogy jelenleg valamiért nem aktuális, nem él a hidrdetés, de a jövőben még újra aktiválhatja a hirdető.
Ha ez valami szezonális dolog, pl. görögdinnye vagy karácsonyfadisz, akkor ez érthető is...
2/5 P.O.C. válasza:
Komoly érdeklődő van a termék iránt, aki megveszi, csak még nem történt meg az adásvétel.
3/5 A kérdező kommentje:
2.erre gondoltam . V még hogy megtörtént az adásvétel csak nem jelezték az oldal számára . ?
2020. febr. 10. 19:26
4/5 anonim válasza:
nem, pl árulok valami, és te rám irsz hogy holnap tutibiztosra eljössz és megveszed pl 100km ről, ezért én félre teszem neked holnapig mások elől ,hogy pl ne gyere potyára el.
5/5 anonim válasza:
#3: Akár azt is jelentheti, ugyanis ha eladás után rögtön inaktiválja a hirdetést, akkor nem fogják tudni értékelni az üzletet csak moderátori jóváhagyással. Nem tudom mi a logika ebben, de így működik náluk az értékelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!