Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hardverapró. Mit jelent ha...

Hardverapró. Mit jelent ha egy eladó termék, jegelés alatt áll?

Figyelt kérdés
2020. febr. 10. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Úgy sejtem, azt, hogy jelenleg valamiért nem aktuális, nem él a hidrdetés, de a jövőben még újra aktiválhatja a hirdető.

Ha ez valami szezonális dolog, pl. görögdinnye vagy karácsonyfadisz, akkor ez érthető is...

2020. febr. 10. 19:24
 2/5 P.O.C. ***** válasza:
100%
Komoly érdeklődő van a termék iránt, aki megveszi, csak még nem történt meg az adásvétel.
2020. febr. 10. 19:24
 3/5 A kérdező kommentje:
2.erre gondoltam . V még hogy megtörtént az adásvétel csak nem jelezték az oldal számára . ?
2020. febr. 10. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
nem, pl árulok valami, és te rám irsz hogy holnap tutibiztosra eljössz és megveszed pl 100km ről, ezért én félre teszem neked holnapig mások elől ,hogy pl ne gyere potyára el.
2020. febr. 10. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:
#3: Akár azt is jelentheti, ugyanis ha eladás után rögtön inaktiválja a hirdetést, akkor nem fogják tudni értékelni az üzletet csak moderátori jóváhagyással. Nem tudom mi a logika ebben, de így működik náluk az értékelés.
2020. febr. 10. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!