Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Amazonon miért nem vagyok...

Amazonon miért nem vagyok jogosult a refund kérelemre ha nem jött meg a termék? Letelt a delivery time!

Figyelt kérdés

Amazonról rendelt termék nem jött meg. Refundot akarok indítani de nem tudok. Miért nem?

A max estimated delivery time lejárt!

ORDER PLACED

November 18, 2019

ORDER NUMBER

xxxxx

EXPECTED BY

Nov 27, 2019 - Dec 14, 2019

Package did not arrive

Change

You are not eligible to request a refund

Sorry, this order is not eligible for a refund under the A-to-z Guarantee. Please wait until 3 days after maximum estimated delivery or until the tracking status is marked as delivered. Note: We also require you to first contact the seller and either wait for a response or for 48 hours before you are eligible to request a refund.

2019. dec. 30. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
A szöveg végén lévő feltételek is teljesültek (kapcsolatfelvétel az eladóval, maximum szállítási idő + 3 nap eltelt)?
2019. dec. 30. 09:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem az amazon kuldte, ahogy irja is vedd fel a kapcsolatot az eladoval
2019. dec. 30. 10:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan leírta, hogy miért. Fordítsam le?

"Sajnáljuk, ez a rendelés nem jogosult az a-z garancia visszatérítésre. Kérlek várj legalább 3 napot a maximum szállítási időtől számítva, vagy addig, amíg a tracking status nem "kézbesítve". Megjegyzés: előtte fel kell vedd a kapcsolatot az eladóval is és legalább 48 órát várnod a válaszára."

Amúgy nekem egy csomagom se jött még meg amazonról a max szállítási idő előtt. Pláne nem ilyenkor karácsony környékén.

2019. dec. 30. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
Van, hogy két hónap is kell, hogy megérkezzen a csomag, légy türelmes.
2019. dec. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!