Mi alapján rangsorolja a facebook az ismerőseimet?
Figyelt kérdés
A barátnőm rá szokott menni az oldalamra,belépni nem tud!Már többször volt féltékeny,mikor az ismerőseim nézegeti,hogy a közös ismerősök vannak elöl a listán,és utána rengeteg nő,biztos azért mert mindegyikkel rengeteget beszélek,vagy velük beszélek a legtöbbet!Hogy is van ez?Mi alapján alakul ki a rangsor?Azt én is észrevettem,hogy a közös ismerősök vannak elöl!A többi utána mi alapján?Most már engem is nagyon érdekel!2020. febr. 8. 14:29
1/1 anonim válasza:
Szerintem földrajzi távolság alapján, de csak tipp.
Az is lehet, hogy azt nézi, hogy ki miket lájkol, és akivel több közös lájkotok van azt teszi előbbre. Szóval egyetértés alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!