A Facebookon miért vezették be azt, hogy egy esemény résztvevői közül most már csak az ismerőseimet láthatom személy szerint?
Figyelt kérdés
Azelőtt, ha egy eseményen (koncert, előadás stb.) részt vett valamennyi ember, mindig kiírva láttam a nevüket. Mostmár viszont úgy van, hogy csak a szám van kiírva, hogy hányan vesznek részt, és csak az esetlegesen résztvevő ismerősök nevesülnek. Ezt miért változtatták meg?2019. dec. 10. 11:06
1/3 A kérdező kommentje:
És ez csak a nyilvános eseményeknél van így. Ha egy haver hoz létre egy zártkörű eseményt, akkor ott láthatom, hogy kik vannak meghívva és kik vesznek részt, azokat is, akik nem az ismerőseim.
2019. dec. 10. 11:11
2/3 anonim válasza:
Hogy védjék a felhasználókat. Ezek nyílvános listák voltak azonos érdeklődésű emberekkel, kincs egyeseknek
3/3 A kérdező kommentje:
2: Nem értem. Miképp lehet ez kincs. Ha én látok egy listát emberekről, akik érdeklődnek egy bizonyos zenekar koncertje iránt vagy részt vesznek rajta, avval én miképpen tudnék visszaélni?
Amúgy azért hiányolom, mert volt hogy egy rég látott ismerősre bukkantam, aki addig nem volt ismerősöm a facén.
2019. dec. 10. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!