Volt olyan esemény/dolog/személy am (k) i teljesen megváltoztatta a világról alkotott véleményedet?
Persze, rengeteg :)
Leutóbb pl. az, hogy több olyan nagyon idealista embert ismertem meg, akik nem hajlandóak még a mai cinikus világunkban sem félredobni elveiket, és kiállnak azok mellett.
Igen; pozitív is és negatív is. Az utóbbi típus érdekesebb volt, mert az ember talán nem tudja elképzelni azt, hogy a rossz példákból is lehet tanulni, pedig kedvenc írom, Stephen King szavaival élve: „ A rossz dolgok gyakran többet tanítanak nekünk, mint a jó dolgok. ”
Én számos olyan személybe és eseménybe botlottam már bele életem során, amely megváltoztatta a világról alkotott képemet; szerencsére rugalmas ember vagyok, a nézőpontom soha nem merev, ezért folyamatosan változik az én felfogásom is, ahogyan a világ is.
„ Az egyetlen örök igazság az, hogy minden változik. ”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!