Hogyan működik a Google Drive?
Figyelt kérdés
Évek óta használom, de feltűnt egy kis érdekesség.. Egy barátommal közösen vezetünk egy excelt, ő feltöltötte, megosztotta velem. Készítgetünk róla mentéseket saját gépre letöltve stb, de egyszer véletlen letöröltem. Ez két kérdést vet fel, az egyik, hogy hogy lehetek ilyen szerencsétlen, a másik, hogy miért tudom én letörölni azt a fájlt, amit ő töltött fel olyan szinten, hogy tőle is eltűnik? Hogy működik ez?2020. febr. 3. 19:13
1/2 anonim válasza:
Ha szerkesztési jogot adott neked, akkor a törlési jogot is megkaphattad, hiszen az is egy fájlművelet.
2/2 Mr. V. válasza:
HA mindketten tudjátok szerkeszteni, akkor egyazon fájlról van szó egyazon tárhelyen (szerveren). Ha 1 ember letörli, akkor az a szerverről törli és nem saját magától. Ez olyan, mint egy hálózati dokumentum. Ha a szerveren eléri az irodista és a raktáros is, de a raktáros törli, akkor az irodista se fogja többé elérni.
Tehát 1 dokumentum 1 szerveren 2 (nem korlátozott) hozzáféréssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!