Miért tilt le a facebook szimplán azért mert más a véleményem?
Figyelt kérdés
Semmi gyűlölködő dolgot nem szoktam írni és direkt oda figyelek arra, hogy rakom össze a mondatot és így próbálom kifejteni az álláspontomat, hogy mi a véleményem bizonyos témákról, de már vagy 4x tiltott le. Őszintén szólva nem értem, ez nem a szólásszabadság elnyomása? A lehető legkulturáltabb módon írtam le az imént, hogy " Vannak olyan jobboldali elemek, amikkel egyet tudok érteni, de totálisan független vagyok minden politikai nézettől, ugyanakkor a szélsőjobbos pártoknak is van némi igazuk bizonyos dolgokkal kapcsolatosan" És még ki is írtam mellékesen, hogy a szűklátókörű, értelmetlen gyűlölködéssel viszont nem értek egyet. Ennek ellenére kaptam tiltást. Még azt sem írta ki, hogy a tiltás meddig tart. Komolyan elnyomva érzem magam a facebookon, hogy nem lehet saját véleményem.2020. febr. 3. 18:22
1/5 anonim válasza:
Hát ezt én sem, hogy miért ha nem írtál ki olyan dolgot lehet hogy csak valaki szivatni akár téged
2/5 anonim válasza:
Ha sokan jelentik akkor esélyes lehet a tiltás.
3/5 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy ilyen jellegű, nem gyűlölködő kommentet sokan jelentenének.
2020. febr. 3. 18:49
4/5 anonim válasza:
Mostanában sokan igy járnak és kérnek segitséget. Persze a hivatkozások lényege, hogy nem csináltak semmi rosszat, különöset, stb...Pedig biztos csináltak, csak éppen észre se vették mit csináltak rosszul. El kellene olvasni és értelmezni a használati feltételeket. A Facebook szabályok szerinti használata nem jár tiltással! Hiba az "ÖN fejében" van!
5/5 A kérdező kommentje:
El lett olvasva képzeld.
2020. febr. 4. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!