Hogyan tudnék egy második internet előfizetést a házba hozni?
Családi házban lakunk , felső emelet a testvéreméké, alsó az enyém.
Nekik fent már van egy PR-telecom előfizetésük, telefon-internet-kábeltévé. Egy darabig közösen használtuk a wifit, de inkább szeretnék leválni.
Kérdésem, hogy lehet e egy második teljesen független internetet behozni a házba? Mivel ugye már tesómék a telefon vonalat foglalják...
😊
Csak azt nem tudom, ha egyszer ők foglalják a telefon vonalat, hogyan mi módon tud egy másik szolgáltató internetet hozni a házba?
+1 Mobilinternet.
Belépsz egy flottába, és veszel egy LTE képes routert.
havi 5.000 Ft-ért már van teljesen korlátlan 4G sebességű internet. Hűségidő és belépési/felmondási díj nélkül.
Neked nem is kell tudni. A másik szolgáltatónak kell megoldani. De ha logukusan végig gondolod, a másik szolgáltató a saját központjából fog beked végpontot kiépíteni, ami független az egyik szolgáltatótól. Majd behúznak egy új érpárat vagy optikát a másik megbolygatása nélkül.
Melyik cégnél? Amelyiknek van nálatok kiépítve technológia.
De a PR Telekomot sem árt megkérdezni.
Nekem Magyar Telekommal van tapasztalat, ők simán megcsinálták azt optikával, hogy az optikai szálat kibontva elhelyeztek egy kötődobozt, onnan egyik szál erre, a másik meg arra ment. Szembe szomszédoknál így megy.
Egy ilyen kötődobozba megy be egy szál optika, ott ki van bontva és megy is tovább, csak már 2 szálba
Köszi a vàlaszokat mindenkinek!
Nekem egyébként nem két ág kell,
Hanem egy meglévő mellé ( ez az emeleti) kellene egy másik teljesen független ( az enyém). Anélkül hogy a meglévőt bolygatnám.
Ez a mobilnetes dolog érdekelne!
Akkor ez egy olyan kütyü lehet, ami befogja a mobilnetet, és wifin szétszórja a lakásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!