Írathatom a nevemre az internet előfizetést? Biztonságos ez?
Ha illegális tevékenységet folytatnak neten (legyen az bármi illegális), akkor le tudják nyomozni a forrást a lakásig. Viszont, ha az ő nevükön van az előfizetés és neked hivatalos, bejelentett bérleti szerződésed van velük, akkor téged nem foghatnak perbe, csak őket.
Ha a saját neveden van az előfizu, akkor nem tudom, hogy a bérleti szerződés elég bizonyíték-e.
De ha feltételezhető róluk az illegalitás, akkor én ki sem adnám nekik a lakást.
Nem feltételezek róluk semmit, rendesnek tűnnek, de sosem lehet tudni. Közvetítőirodán keresztül jönnek ide dolgozni, nem maguknak fizetik a szállásdíjat, ezért adtam ki nekik a lakást. Mostmár csak azt nem tudom, hogy külföldiként esetleg igénybe vehetnek-e itt előfizetést, illetve, hogy a mobil internetüket nem-e tudnák itt használni.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!