Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Joomla tartalomkezelővel...

A Joomla tartalomkezelővel kapcsolatban kérdezem: Hol lehet konyhanyelven olvasni a Joomla-ról, a kezdeti lépésektől a használatig?

Figyelt kérdés
Elolvastam már egy rakat cikket róla, mely nagyon tudományosan és terminus technikusan kifejtette: miért meg hogyan, de nekem konyhanyelven kellene, mert HÜLYE vagyok.
2008. nov. 19. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy kis tapasztalatom van már a joomlával, úgyhogy ha gondolod, én pár kezdőlépést le tudok írni neked. De először is az a kérdésem, hogy mire szeretnéd használni?

-falcon-

2008. nov. 19. 20:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Előre is köszönet!

Amire használnám:

- az egyesület honlapjának felépítése

- blog

- fórum

Van már a freeweben egy kialakított hely, de valami pofásabbat gondoltam. A flash egy kicsit macerás, meg nem annyira hajlékony.

A hagyományos html meg valahogy kevés, meg az nekem unalmas.

Előre is köszönöm a segítséget

2008. nov. 19. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Van már telepítve valahol joomla rendszered? Sajnos a telepítésben nem tudok segíteni, csak utána, mert az nálam már adott volt.
2008. nov. 19. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
itt van videó segítség [link]
2010. aug. 30. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!