Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez mennyire megbízható oldal?

Ez mennyire megbízható oldal?

Figyelt kérdés
Instant-gaming.com
2020. jan. 25. 14:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Semennyire. Mármint úgy értem megpróbálhatod nyilván, de ez és az ezekhez hasonló oldalak szürke zónának számítanak. Ez annyit jelent, hogy vagy bejön vagy nem, illetve ezek olyanok, hogy ma még működnek, majd holnap már lekapcsolták a honlapot is. Jártam már így a psngames(pont)org nevű oldallal, 2x is vettem tőlük OEM Win10 kulcsot (az egyik Home, a másik Pro). A Home-ot két különböző konfigon is tudtam aktiválni szerencsére, a Pro-t nem, de mikor újra akartam venni tőlük Ryzen-re váltáskor akkor kellett rádöbbennem, hogy már nem létezik az oldal. Mindez egy éven belül megtörtént. Ennyire megbízható az általad említett oldal is.
2020. jan. 25. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!