Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Antidenuvo. Ru oldal megbízható?

Antidenuvo. Ru oldal megbízható?

Figyelt kérdés
Elvileg ők valahogy betudják aktiválni a Denuvós játékokat minimális összegekért. Valaki próbálta már esetleg?: [link]

2019. nov. 17. 11:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs is biztatóbb annál, hogy orosz hackereknek még te fizess azért, hogy buherált programokat kapj a gépedre, amit nagy örömmel önként le is futtatsz. Vírusirtót ne felejtsd el kikapcsolni, ne zavarkodjon mindenféle figyelmeztetésekkel!
2019. nov. 17. 11:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem sincs nagy bizalmam feléjük, de egy próbát azért megérne szerintem. Ha mondjuk egy teljesen üres gépen próbálnám ki amin nincs semmi privát adat akkor különösebb kárt nem tudnának okozni szerintem. Legrosszabb esetben elbuknám a pénzt és újra kéne raknom a Windows-t..
2019. nov. 17. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi erővel megvárod a Steam sale-t és megveszed akciósan a legális játékot.
2019. nov. 17. 11:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen oldalak 90%-a kamu.

Azon túl, hogy lenyúlnak pénzzel, nagy eséllyel még egy keylogger le is nyúlja a Steam vagy egyéb fiókod jelszavát, aztán bäszhatod.

Ráadásul eleve nem biztonságosnak van megjelölve az oldal, ki az a hülye aki ilyen helyekre megadja a bankkártya adatait?

2019. nov. 17. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!