Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha szeretnék beszélgetni a...

Ha szeretnék beszélgetni a Deep Weben valakivel szóba állnának-e velem?

Figyelt kérdés
Nem lenne-e bajom ebből?

2020. jan. 22. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
29%
Semmi illegális nincs benne. Senki nem is tiltja. Viszont vannak tartalmak, amiért bünti jár, a beszélgetés nem az.
2020. jan. 22. 21:31
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

A beszélgetés tartalmától is függ azért. Nem mindegy, hogy csevegünk, vagy pedofil technikákat egyeztetünk, képeket osztunk meg esetleg gyilkossághoz kérek tippeket.

2020. jan. 22. 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

Felőlem...

Én csak a kérdésre válaszoltam. Ha csak beszélgetni akarsz, ismerkedni, tőzsde tanácsokat kérni a kutyát nem fogja érdekelni.

Amint már nem legális a téma akkor már büntethető. Hogy te miről akarsz cseverészni engem nem érdekel. Ha atom meghajtású lépegető kutya pélót építenél és ahhoz szeretnél uránt venni az se érdekelne. Teljesen mindegy nekem miről beszélsz. Amúgy is fiktív kérdésnek vettem. Gondolom az is. Szóval jogilag az vonatkozik rá amit a válaszomban (#2) leírtam.

2020. jan. 23. 21:54
 4/7 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm szépen!
2020. jan. 23. 22:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Az a véleményem, hogy te ezzel a válaszoddal humorosan buzdítól másokat, felelőtlen tettekre vagy még arra is gondoltam, hogy te meg is csináltad mert egyébként honnan tudnád, hogy mit lehet ott csinálni.
2020. jan. 24. 20:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgyhogy a válaszod rossz, nem fogadom el!
2020. jan. 24. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Nehez lenne pl egy adatbazisszerveren beszelgetni barkivel is. A deepweb nem egyenlo a darkwebbel. A deepweb a felszini (bongeszheto) net alatt az a tartalom, amihez nincsenek webcimek rendelve es a keresobotok elott lathatatlanok, altalaban a webcimmel rendelkezo oldalak technikai elemei, szolgaltatasai, motorjai, adatbazisai stb itt erhetoek el, ez az internet szerves resze, es a weboldalak latogatasaval (pl regisztracio stb) mindenki hasznalja is.
2020. jún. 11. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!