Deep- és Farm Web? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nekiálltam foglalkozni ezzel témával egy bizonyos dolog kapcsán és olyanokra lennék kíváncsi hogy akik voltak már fenn rajta akkor őket mi vitte rá hogy felnézzenek? Milyen tartalmakat nézték meg? Hallottam róla hogy ezzel a TOR nevű böngészővel lehet eljutni rá de ide még külön kell biztonság és egy Ip cím is nem? Mert olvastam hogy nagyon sok vírusos oldal van ott ahol feltölthetik és ellophatják az adataimat. A válaszokat előre is köszönöm:) UI: Aki volt rajta az meg tudná írni hogy hogyan ment fel rá? Nem mintha fel akarnék menni de amihez gyűjtöm ezeket az információkat jó lenne ha bele tudnám írni.2019. szept. 30. 21:10
1/2 A kérdező kommentje:
Most látom hogy kijavította az autómata az dark web akart lenni.
2019. szept. 30. 21:14
2/2 anonim válasza:
Egy weboldal akkor tudja ellopni az adataidat, ha megadod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!