Hogy állsz Én kicsi tanyámba? :D
Melyik szinten, mennyi kell még a következőhöz, mire gyűjtesz pénzt, és sok van?:D Ja és milyen épületeid vannak? Hány állat van bennük? :) Mikor regisztráltál azt is. :D
Csak kíváncsiságból, hogy másoknak hogy megy. Am szeretitek a játékot?
Pontszám: 1,307,739
Szint 15: Füvesember
Érme: 0
van két szántóm, egy tehén istálló 2 tehénnel és egy birkakarám egy birkával. meg a feladatokm nincs kész, de a hétvégén befejezem :) már van 2667 spenót és 108 tojás :)
27. szint Bogyószedő.
Van 3 tanyám. Jelenleg 5 szántó 1x fejlesztve mind.
1 birkaól fejlesztve 3 birka van bent.
6 méhészet mindegyikbe 2 kaptár,nem sokára mindegyikbe 3 lesz..
2 fonoda,nem sokára jön a 3.majd..
3. tanyán még 4 földet fel kell szabadítsak,de már jó drágák,ezért van ennyi méz miegymás,sok pénzem legyen,hamar megcsinálom a dolgokat :D
Röviden ennyi :)
Köszi :)
Én már azóta a 21. szintre jutottam, van 15tyúkom, 3 szántóm, de nincsenek fejlesztve, mert nemnagyon öntözök, de van még sajt"üzem"em is:D Most jutottam arra a szintre, h fejleszthessen, tehát mindjárt fejlesztem is:D
Aztán még 1 feladat, és jöhet a 2. tanya:P
Ja, és van 96.768,46 kT-m
Készpénz: 1.214.154,59 kT
Pontszám: 14,492,854
Szint 21: Gabonabáró
1 tanyám van jelenleg és azon 5 földem, párszázezer pontra a következő szinttől (és a második tanyától).
A második tanya megszerzését követően azonnal feloldom az összes földet és veszek prémium tagságot (onnan már nagyon megéri).
Csak termeléssel foglalkozom, nekem a "haszonállat" nem éri meg. Így juthattam el ilyen nagy kT értékre. Mivel lassan fogynak a pontok, és a termény csak telik, csak telik :)
Legutóbbi válaszom óta:
Készpénz: több mint 1 millió kT
Pontszám: több mint 317 millió pont
Szint 33: Meggymaghasító
Már megvan mindhárom tanyám, és csak az utolsó földterület nincs felszabadítva, a többin szántók és tyúkólak találhatók. A tyúkól az amely segít gyorsan előrejutni. 2 tyúkól kivételével mindenem maxra van fejlesztve. (a szántókon az utolsó fejlesztést nem csinálom meg, mert az már csak 1 terményre vonatkozik, én meg folyamatosan mást vetek), a 2 tyúkól 4 csillagos, a többi (további 5 tyúkól) pedig 5 csillagos. Így tengetem a mindennapjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!