M@x kérdése:
Már csak pár óra a megújulásig, hogy állsz hozzá?
Figyelt kérdés
Amúgy pont ma van világvége amikor megújul a gyakori....
Nem furcsa ez???
:D
2011. okt. 28. 10:09
1/12 anonim válasza:
Nem fogja alapjaiban megváltoztatni az életem.
Megint világvége van?
2/12 A kérdező kommentje:
Ja már megint...
Kezdem unni... :D
2011. okt. 28. 10:13
3/12 anonim válasza:
remélem nem olyan szar lesz mint a face.Még máig sem tudom,hogy kell rajta beállítani a chatat.
4/12 anonim válasza:
Az, hogy minek kell ezt naponta megkérdezni? Remélem, törölni fogják ezeket a kérdéseket, mert tök fölöslegesek. Úgyis megtudod.
Ma világvége van? Affene, pedig holnap sütit akartam enni.
5/12 anonim válasza:
Reggel óta hasmenésem van, úgy izgulok!
6/12 anonim válasza:
Lesz ami lesz, kíváncsian várom mi lesz belőle :) Mivel nagyon titkolóznak tehát semmi ízelítő szöveget nem írtak hogy mi hogyan lesz így tuti nagy dolog fog történni. Vagy nem :D
7/12 anonim válasza:
nem örülök neki,mert amit megújítanak weboldalakat az általában mind szarul sikerül,de azért kíváncsian várom.
világvége? nálam minden hétvégén világvége van
8/12 anonim válasza:
Nálam meg hétköznap is.:)De mikor lessz az a "pár óra"?
10/12 anonim válasza:
megvan :) húú ez nem is olyan szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!