Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nyitja meg a telefonom...

Miért nyitja meg a telefonom magától a chrome-ot?

Figyelt kérdés
Egy huawei p30 lite-om van és tegnap óta bármilyen alkalmazásba vagyok kb 5-7 percenként megnyit egy üres chrome-ot. Letöltöttem vírusírtót, de nem jelzett semmit. Nagyon idegesítő, hogy videót sem lehet nézni meg semmit csinálni mert random megnyit böngészőkez

2020. jan. 15. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Talán összevesztek a kinaiak a Google-val? A Google letiltotta?

Most komolyan: újrainditani próbáltad? Frissités nem lehet? Vagy valamilyen virust kaptál.

2020. jan. 15. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Vagy egy app, ami reklámot akar bedobni, csak nem nagyon sikerül. Ilyennel is találkoztam már, nézz körül, miket telepítettél az utóbbi idoben.

Esetleg egy újraindítás, chrome adatok törlése stb

2020. jan. 15. 21:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Többször is ujra indítottam es maral gélt akar velem megvásároltarni, kb 20 percenként bedobja a google hogy vegyek ilyen szart. Több virusirtoval próbálkoztam, egyik sem jelzett semmit. Az utolsó letoltott appom 1 hete volt, és ez a probléma tegnap óta van
2020. jan. 16. 07:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja és az előzményeket, mindent töröltem a chromebol
2020. jan. 16. 07:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Töltsd le az Eset Mobile Securityt, 30 napig teljes, aztán lehet ingyenesként használni. Nekem bevált. (Ha megveszed sem drága és jó).

[link]

2020. jan. 16. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!