Miért fagy le a telefonom random, majd ki kapcsol és újra indul magától, valami tipp?
Én úgy vettem észre, hogy a Sony telefonos szoftvere valami bitang szar. Xperia M5-öm volt (amíg meg nem halt a képernyő a semmitől), az is ugyanezt csinálta, folyamatos lefagyás, újraindulás (volt, hogy újraindulás közben lefagyott, majd újraindult....), akadás, lassulás, stb. Haverom is sokat panaszkodott a Sony telefonjára.
Ha jobb helyről vetted és garanciás, próbálj meg ott reklamálni, de nem hiszem, hogy csinálnak vele valamit, de hátha. Talán egy custom ROM segítene rajta, de nem próbáltam a sajátommal, amikor még működött, csak óvatosan. Ezen kívül nem hiszem, hogy tudsz vele kezdeni bármit is. Esetleg eladhatod egy gyanútlan áldozatnak és vehetsz egy másik telefont (Nokiák most tök jó ár/érték arányban vannak).
Én soha többé nem veszek Sony telefont, pedig a kameráját nagyon szerettem.
Jól írta az 1#, sony telefont soha nem vennék énse, nem ajánlott mint régen, xiaomi, huawei, samsung, honor, lg, nokia ezek mennek most, legalább 3gb ram legyen benne és kész is. Ajanlom ezt a topikot olvasgass kérdezz be:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!