Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van valamilyen szabály ami...

Van valamilyen szabály ami arra kötelezi a szolgáltatót, hogy az idő nagy részében azt a letöltési sebességet biztosítsa amiért az ember fizet (és nem csak a minimumot)?

Figyelt kérdés

Van ugye a maximális letöltési sebesség, amiért fizetünk, illetve van a garantált, amit a szolgáltató mindenképpen biztosít minimumként.

Ha új előfizetést kötök mi biztosíthatja azt, hogy én meg is kapom a normális sebességet és nem csak a minimummal fog csordogálni a net végig...?

Azért kérdezem, mert Telekomos netem van (ADSL), de ezek ott próbálják meg lehúzni az embert ahol csak tudják... és nevetségesen lassú netet adnak rohadt drágán. Más lehetőség viszont sajnos nem elérhető a környéken (csak egy kockázatos, rádióhullámos szolgáltató)

2020. jan. 8. 11:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%
Nem értem mi bajotok a telekommal. Mindenhol szidják őket. Nekünk nincs semmi bajunk velük. Simán jön a 900mbps/sec.
2020. jan. 17. 10:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy olyan helyen ahol nincs normális konkurencia, ott nem lesz 900mega, akkor sem ha fejre állsz.

Próbáld ki videken őket.

2020. jan. 17. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!