Hogyan mérjem be pontosabban?
Van egy weboldal ahol random emberekkel lehet chatelni és megpróbáltam bemérni az illető pozícióját de nem tudtam pontosan bemérni.
www.ip-tracker.org/
Ide írtam be az IP címet de csak egy környékbeli nagyvárost dobott ki ahol az internet szolgáltató központja lehet szerintem.
whatismyip.com-on megnéztem az IP címemet és bemértem a a saját pozíciómat de 20 km-re mellément a találat.
Próbáljak meg egy másik IP cím bemérős weboldalt vagy ennél nem lehet pontosabban bemérni?
Nem leszel képes pontosan bemérni szimplán IP-cím alapján.
Az IP-címet tartalmazó IP-címtartomány az Internet-szolgáltatóé, ő rendel hozzá publikus lokációt - várost/kerületet.
A szolgáltató tudná megmondani, hogy egy adott időintervallumban a kiosztott IP-címet melyik ügyfelének osztotta ki - de ez nem publikus, csak a hatóságoknak köteles kiadni.
wireshark programban hogyan lehet kiszűrni az IP címeket?
ha pl. csak a Chrome-on keresztül történő dolgokra vagyok kíváncsi
Mert alapesetben másodpercenként jön 200 új infó mert fut a háttérben a steam, meg sok más internetet használó program és én csak egyet szeretnék kiszűrni.
Maximum port alapján, ha tudod, hogy a weboldal milyen portot használ a kommunikációhoz - amiből több is lehet (pláne hogy chatről van szó, ott előfordulhat websocket is, egyedi portokon).
Inkább használd a Chrome webfejlesztő eszközét:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!