Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom pontosabban...

Hogyan tudom pontosabban visszakeresni a böngészési előzményeket?

Figyelt kérdés
Igen, tudom, chrome-nél klikk a jobb sarokban a három pontra, és ott vannak az előzmények. Azonban ez nem mutat meg minden előzményt. Régebben is volt, hogy néztem egy lapot, elfelejtettem elmenteni, és másnap nem találtam, pedig az előzmények alatt az összes oldalt megnyitottam!
2018. márc. 26. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Pedig csak ez az egy módszer van. Lehet hogy nem ment el minden megnyitott lapot egy oldalon belül, de magát az oldal látogatását fel kell, hogy sorolja (ha nem inkognitó módban éred el).
2018. márc. 26. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:

A google-ban,ha be voltál lépve meg lehet nézni sok dolgot, csak meg ne rémülj,mi mindent nem találsz ott.

Karika ikon jobbra fent (goole-fiók) -> SAJÁT FIÓK GOMB

Google tevékenységek kezelése

Na mindegy, itt sokféle dolog van..

2018. márc. 26. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Oké nem kéne kutakodnom a saját dolgaim között, viszont azt túlzásnak érzem, hogy simán lecsekkoltam mikor léptem be messengerre 2 héttel ezelőtt és még mi mást követtem el...

Félek.Semmi sincs biztonságban.Ha fingok egy rotyogósat este a pultoscsaj visszamondja mennyire orrfacsaró volt.

2018. márc. 26. 17:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja igen...és nem ugyan azt a google fiókot használom gépen és telefonon. o.O O.o
2018. márc. 26. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig az az oldal semmi másról nem szól, csak hogy követhesd mikor mit csináltál, és kiszűrhesd ha illetéktelen használja/ta a fiókodat. Mivel a Google sokféle szolgáltatást üzemeltet, ezért ezeket listázza is neked. Mire kerestél rá, milyen tartalmat néztél, milyen eszközön jelentkeztél be). Ezt senki más nem látja, csak te, meg a Google kezeli. Nincs is mitől félni, sőt pont az a jó ebben hogy ha ismeretlen eszközön léptek be a fiókodra akkor értesít téged, vagy ki is zárja az illetéktelent.
2018. márc. 26. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!