Miért ekkora hulladék a Google (több lent)?
"Hát, akkor gondolom erősen áron alul adtad el. Mert én rendes árban feltettem az enyémet és a kutya se érdeklődik."
Rosszul gondolod. 190 ezerért vannak fent ugyanezek a modellek az apró oldalakon, én is annyiért tettem fel. Írt az első érdeklődő, hogy 180-ért vinné, én meg mondtam, hogy jó, ennyit amúgy is engedtem volna. A dolog lényege itt az lehet, hogy ez még garanciális, csodálatos állapotú, minden tartozékkal és dobozzal rendelkező, kurrens készülék volt. Nyilván egy 50 ezres fost nem annyira egyszerű eladni.
Ja, 60-ért vettem 2 éve ezt a "fost", ami egy erős középkategória és 30-ért nem kell senkinek sem, pedig ennyiért vagy többért vannak feltéve, ráadásul tokot és üveget is adnék hozzá.
190 ezres telefont tuti nem vennék, mert 100 ezer fölött már nem javul az ár/érték arány, nem tud annyival többet a telefon, amennyivel drágább.
Meg nem fél évre veszek telefont...
13-as!
"Ja, 60-ért vettem 2 éve ezt a "fost", ami egy erős középkategória"
Ezt azért gondold át még egyszer. A 60 ezres telefon nem középkategória, azok 150-200-nál kezdődnek. 60 ezer az majdnem a legalja kategória. Ez tény, akkor is, hogy ha fáj ez neked.
"100 ezer fölött már nem javul az ár/érték arány, nem tud annyival többet a telefon, amennyivel drágább."
Ezt is gondold át még egyszer.
Attól még, hogy neked csak 60 ezres telefonra telik, az nem jelenti azt, hogy a drága telefonok nem jobbak. Nem véletlen, hogy míg a kérdező egy nap alatt eladta, a tiedet hónapok óta nem akarja megvenni senki. Pedig még üvegfóliát is adsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!