Miért ekkora hulladék a Google (több lent)?
Váltás előtt érdemes megnézni a telefonon hogy nem maradtak-e rajta helyi mentések.
Pl. névjegyzék, - itt beállítások, névjegyek megjelenítése és kikapcsolni a google fiók láthatóságát.
Ha így látsz rajta névjegyet, akkor az nem a google fiókba, hanem a telefonra, sim kártyára, facebook fiókból ... származik. Ezeket exportálni kell a google fiókba.
Naptárt ugyanezzel a metódussal.
Sajnos az android rendszere eléggé katyvaszos megoldásokat használ, egy androidos telefonon semmi sem egyértelmű. Nem véletlen vásárolnak még mindig sokan igencsak túlárazott Iphonokat...
Nem hinné, hogy a Google hibája lenne az, ha az user nem a szinkronizált fiókban tárolja az adatait...
Az általad említett névjegyzék esetében is megkérdezi, melyik legyen az alapértelmezett mentési hely: a Google-fiókod vagy a telefon. Arról meg nem tehet senkib ha a szinkronizálás helyett a kizárólag helyben tárolást választod.
Arról pedig végképp nem, ha a helyi adataidról nem vagy képes biztonsági mentést készíteni -ha neked nem fontosak az adataidb akkor a Google is tudomásul veszi ezt...
99% hogy nem a Google hibája, hanem user error.
Érdekes módon, nekem minden telefonváltásnál minden adatom megvolt: képek, SMS-ek, híváselőzmények, névjegyek, minden.
Én inkább arra lennék kíváncsi, hol és hogy adtad el a régi telefonodat olyan gyorsan, hogy az új még meg sincs? Én hónapok óta nem tudom eladni a 2 éves telómat...
"Feltettem este a Jófogásra (tehát még csak nem is a Hardverapróra!), reggelre tele voltam üzenettel"
Hát, akkor gondolom erősen áron alul adtad el. Mert én rendes árban feltettem az enyémet és a kutya se érdeklődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!