Hogyan tudom törölni végre a Tinder Gold előfizetésem?
Figyelt kérdés
Erősen gondolkozom, hogy ezt a gennyláda Tinder bandát feljelentem. Most már elég volt. Ki akarok szállni. Ha nem mondom le, le veszi magától a pénzem, mert letelik a 6 hónap januárban. Hol kell lemondani? Jogom van hozzá! Az Iphone beállításokban az előfizetéseknél azt írja nincs előfizetésem és elvileg ott lehet lemondani, de ott nem adja ki a Tinder Gold előfizetésem, mert egy szar az egész. Mit tegyek? Menjek a rendőrségre? Elég volt most már. Jogom van visszamondani! Az Iphone beállításokban az előfizetéseimnél nem ad ki semmit, pedig elvileg ott lehet törölni. Elég volt!2019. dec. 30. 22:23
2/7 anonim válasza:
Ìrj a supportnak, hogy bèna vagy ès segìtsenek.
3/7 anonim válasza:
Szolj a TEK-nek majd ok rajuk bsszak az ajtot
4/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok béna. Ha nincs ott az előfizetéseknél a Tinder Gold, az nem az én hibám. Valaki segítsen. Fontos.
2019. dec. 31. 12:41
5/7 A kérdező kommentje:
És mindegyik videó vagy leírás azt mutatja, hogy a beállításokban lehet törölni. De akkor én miért nem tudom???? JOOGOM VAN LEMONDANI!!! SEGÍTSETEK KÉRLEK!!! FONTOS!!!
2019. dec. 31. 12:43
6/7 A kérdező kommentje:
Sikerült azt hiszem. Mekkora egy gerinctelen féreg a Tinder. Az alkalmazásom belül jól el van dugva az a gomb, hogy előfizetés megújításának kikapcsolása. Mondjuk az is furcsa, hogy az Iphone beállításokban az előfizetéseknél nem adja nekem ki, mert mondom minden oktató videó meg Tinder support ezt írja.
2019. dec. 31. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!