Hogyan tudom lemondani a Tinder Gold előfizetésem?
Figyelt kérdés
Iphone-om van. Meg akarom szüntetni, nem használom ki. Fél évre fizettem elő és januárban telik le, tehát januárban automatikusan leszednék a pénzem azt hallottam, mert ennyire szemetek és ez nagyon idegesítő. Bementem a beállításokba, ott rámentem az Itunes és Appstore-ra, majd az Apple ID megtekintésére. Bejelentkeztem és az előfizetésekre mentem és ott azt írja, hogy nincs előfizetésem, pedig van. Interneten olvastam, hogy ott lehet törölni, de nekem nem adja ki a Tinder Gold előfizetésem. Kérlek segítsetek, fontos lenne!2019. dec. 29. 17:49
2/5 A kérdező kommentje:
Azt hol lehet? Meg mi ez a hülyeség, hogy nekem kell írni? Más normális alkalmazásokban egy gombnyomás alatt el lehet intézni. Egyáltalán a support-nak magyarul vagy angolul kell írni? Nagyon gennyláda egy alkalmazás a Tinder.
2019. dec. 29. 18:02
3/5 anonim válasza:
Azért mondta hogy írj a supportnak mert nem találod a beállítást, nem azért mert máshogy nem lehet lemondani. Amúgy meg minden online előfizetést automatikusan megújítanak ha nem mondod le, ennek semmi köze a tinderhez.
Több energiát fektettél a háborgásba mint amennyi alatt a megoldást megtaláltad volna, ki hinné, de az első találat a tinder súgóra irányít.
4/5 A kérdező kommentje:
Ez ugyanaz szinte. Továbbra is azt írja, hogy nincs előfizetésem. Szar az egész Tinder. Most mit csináljak? Jelentsem fel a Tindert?
2019. dec. 30. 22:17
5/5 anonim válasza:
Nek4m is ugyanezt csinálja. Neked hogy sikerült megoldani Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!