A mozzillám állandóan összeomlik mit csináljak? (idegbajos leszek már. )
Teljesen töröld le, ne ments könyvjelzőket se (inkább írd fel valahová ezeket). És töltsd le innen az újat:
Egyértelműen nem a kiegészítők, hanem a Firefoxon belül a Oldalak hozzáadása a könyvjelzőkhöz menűpont hibás. Jeleztem a Bugzillában.
Nem értem ezt az összeomlósdit. Nekem még a büdös életben nem omlott össze, pedig három éve kizárólag ezt használom, de még soha nem is láttam, milyen az? Kifagy, vagy mi? Nem tölt?
Szvsz ott az operációs rendszerrel is bajok lehetnek, ha lépten-nyomon összeomlik, mert egyáltalán nem természetes. Sőt. Mondom: én még sosem láttam ilyet.
Sajnos újra telepítettem a mozzillám és tényleg nem segített. Most már mindig összeomlik... :( A gépemre lehet ráférne már egy op rendszer újratelepítés.
A zösszeomlás akkor szokott megtörténni mikor egy ablakon belül több meg van nyitva fent a füleknél. Ha egyet be akarok zárni egyből összeomlik. Azaz bezár a mozzilla és utána kiadja, hogy sajnáljuk a rendszer összeomlott hát onnan meg már ba*hatod XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!