Miért áll meg MAGÁTÓL ez a letöltés mindíg? (lent) (mozzillám van)
rámegyek a downloadra,ki is adja az új ablakot,vele a letöltéssel,de amikor elindítóm elviszi egy darabig(a rekord eddig 119mb volt),de magától leáll és azt írja,hogy a letöltés kész.(pedig 2giga a játék)és már háromszor próbáltam leszedni.
a háttérben nem fut semmi,se wmediaplayer,se program,se játék.akkor mitől lehet?
Lehet le van terhelve a szerver, amin a fájl található. Ha sebesség lecsökken, és huzamosabb ideig 0-n marad, a böngésző megszakítja a letöltést, és az természetes hogy a hiányos fájl nem fog működni.
Az is közrejátszhat, hogy nincs azon a partíción 2GB szabad hely, ahol a temp mappa el van helyezve. Ugyanis a letöltések először oda kerülnek, és csak a letöltés végeztével helyezi át a rendszer a letöltési mappába, mint kész fájlt.
Én most elindítottam, és stabilan 1500KBps sebességgel töltődik (410MB 4 perc alatt), úgy tűnik a tárhely rendben van.
van elég helyem a gépen.akk megnézem torrenten,lehet az jó lesz.
zöld kéz ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!