Citromail miért nem jeleníti meg az üzenetet?
sziasztok
megvan a gta v már évek óta csak nem játszottam vele, most szeretném kipróbálni viszont nem tudok belépni az akkori regisztrációmmal viszont másikkal nem ad lehetőséget, ezt sem értem amúgy de mindegy. A baj az hogy a Social Club ba nem tudom a jelszavamat és a jelszó visszaállító emailt elküldi ugyan az emailomra ami citromailos sajnos viszont teljesen üres és próbáltam több citromailos emailre több féle visszaigazoló vagy jelszómódosító emailt küldeni mind üres viszont minden másik levelezőrendszerben megjelenik az üzenet tökéletesen, gmail freemail icloud, mi lehet a baj??
A Citromail maga, vicc az egész. Ha van lehetőség, próbáld meg az eredeti levelet betölteni, sokszor egy gomb vagy kis lenyitható menü elvezet oda, hogy lásd a levél eredeti felépítését az üzenetablaktól függetlenül is.
A Rockstar-ra jellemző hogy nem csak szöveges üzenetet küld hanem egy fényképes ablakba teszi be, azaz a levél sok képből áll össze. Lehet ezt nem tudja betölteni a levelező. Ettől függetlenül a szöveg az szöveg marad, tehát a szöveges részt mindig látnod kellene.
Mindenképpen megfontolandó normális levelezőre váltani, akkor is ha nyűg minden regisztrált fiókban átállni egy másik címre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!