Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért fagy néha ez az oldal?

Miért fagy néha ez az oldal?

Figyelt kérdés
Nálatok nem szokott? Néha ha rá mennék kérdésekre vagy valamire a menübe, vagy levelet írnék, akkor megfagy, megáll nem reagál semmire, és ha akkor nyomom a vissza gombot akkor betölti gyorsan majd visszább ugrik egyel. Telefonról nézem. Ez az oldal hibája vagy a telefonomé?
2019. dec. 22. 09:40
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Én is tapasztaltam, többfajta gépen is.

Szóval ez nem a gép hibája, cask annyi hülye ember van, hogy ezt már a számítógép sem tudja feldolgozni… :-)

Képzeld el, hogy az emberek videókat néznek (+töltenek fel és le), torrenteznek, játszanak, szóval kész csoda, hogy még valahogy megy az internet.

Hamarosan valaki majd le kell hogy dobjon egy atombombát, amit követ egy pár másik is és meg lessz oldva… :-)

2019. dec. 22. 11:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem fagyogat.
2019. dec. 22. 11:54
 3/3 anonim ***** válasza:
57%
Jeges északi szél fúj..? :)
2019. dec. 22. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!