Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikor lesz a facebook helyett...

Authorless kérdése:

Mikor lesz a facebook helyett új közösségi oldal?

Figyelt kérdés
Mikor hoznak létre új közösségi oldalt? Évekkel ezelőtt is voltak hasonló oldalak, mint például az msn, myvip stb... Ezeket is felváltotta a facebook.

2019. dec. 18. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
facebook az atyaúristen,tehát nem fognak mást csinálni helyette..
2019. dec. 18. 18:17
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Mindig vannak próbálkozások, a facebook is egy ilyen volt a myvip idejében. A myvip is ilyen volt az iwiw idejében. Egy próbálkozás a sok közül. Majd ha lesz olyan próbálkozás ami elnyeri az emberek tetszését, na majd akkor lesz új közösségi oldal

Na és ez mikorra várható? Holnapnál nem hamarabb, de legfeljebb 100 év

2019. dec. 18. 18:27
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
2019. dec. 18. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
95%
Most is vannak ilyenek, pl. az orosz Vkontakte (de a Myvip is létezik a mai napig), csak éppen mindegyiket sokkal kevesebben használják, mint a Facebookot. Nehéz egy közösségi oldal hegemóniáját megtörni, hiszen amíg az ismerőseid azt használják, addig te is ott maradsz, de az ismerőseid is ott maradnak, amíg az ő ismerőseik is ott vannak.
2019. dec. 18. 20:28
 5/6 anonim válasza:
Én valami olyasmit olvastam, hogy most 2020-ban lesz egy nagy összevonás a WhatsApp, Instagram és a Messengernél. Lehet, hogy akkor csak elég lesz egyetlen account (mármint nem is nagyon lehet több :D ) is valamelyikből nem kell a facebook hozzá, hogy kapcsolatot tarts az ismerőseiddel. Én is megszabadulnék már szívem szerint tőle, borzalamas a dizájna, pocsék az adatkezelése és rendkívűli módon függőséget okot. Most beállítottam úgy a messenger jelenjen meg a böngészőben speed dialon és naponta csak max háromszor megyek fel rövid időre.
2019. dec. 18. 23:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is már várom. Csak kevesen értenek az infohoz. A fb már olyan gagyi, nem valami biztonságos. Múltkor is más a régi mobilszamat nem cserélte le és simán megtudtam nézni a messenger üzeneteit. De én nem tudtam belépni a saját fiókomba a gépen. Na erre sincs funkciója a fb-nak. Már nagyon elkényesedtek mivel nem nagyon újítanak. Évek óta jönnek új weboldalak de sokan inkább a fbon maradnak.
2019. dec. 21. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!