TP Link Range extender telefonon miért nem működik?
Figyelt kérdés
Másfél hónapja lett beállítva, azóta rendesen működött. Most viszont néhány napja telefonon mutatja, hogy lehet kapcsolódni, viszont az írja, hogy nincs internet elérés. Laptopon és tv-n viszont van internet, ott teljesen jól működik. Újraindítani jelenleg nincs lehetőségem a készüléket (be van zárva egy helyiségbe, aminek véletlen elvitték a kulcsát). Mit tudok tenni, hogy telefonon is újra legyen wifi?2019. dec. 16. 10:03
1/3 anonim válasza:
Gondolom telefon újraindítással már próbálkoztál. Esetleg felejttesd el a hálózatot a telefonnal és csatlakozz újra. A telefon szoftvere nem frissült és mondjuk azóta tapasztalod a hibát? Ha igen, bár kétlem, hogy az segítene, de ingyen van, boot menüből csinálj egy cache törlést. Ha semmi más, akkor reseteld és állítsd be újra az extendert, végső esetben telefon hard reset.
2/3 P.O.C. válasza:
Írod, hogy nem férsz hozzá a helységhez, de vajon a kismegszakítóhoz sem? Áram ki, majd be = restart.
3/3 A kérdező kommentje:
az áramot végül is le tudom kapcsolni. Viszont azt továbbra sem értem, hogy miért van minden eszközön net, csak a mobilokon nincs. Egyiken sem. Múlt héten volt egy több órás áramszünet. Lehet akkor történt valami.
Mobilon már elfelejtettem a wifit, újraindítottam, wifi beállítást is visszatettem alapértelmezettre....
2019. dec. 16. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!