Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit képzel magáról a youtube...

Mit képzel magáról a youtube hogy még videó nézés közben is rám erőlteti az ostoba magyar reklámokat?

Figyelt kérdés

Kb 10 percenként bejön hogy skip ad, és ugyanazokat tolják mint a béna tv-ben, amit nem nézek.

Azért mert sok benne a reklám...

2019. nov. 26. 23:23
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%

A youtube Prime-t neked találták ki:

https://www.youtube.com/premium

Nincsenek reklámok de lehet érte fizetni. A youtube egy szolgáltatás aminek vannak költségei. Ha ingyen akarod akkor nézheted a reklámokat, meg fizethetsz a személyes adataiddal mert azok tartják el az oldalt. A google nem jótékonysági hivatal ahogy semmi ebben a "csodálatos" kapitalizmusban...

2019. nov. 27. 00:36
 12/26 anonim válasza:
62%

Egy amerikai magáncéget akarsz számon kérni?????? azigen

Ez nem egy állami cég, ráadásul még csak nem is magyar cég... azt csinál amit akar.

2019. nov. 27. 01:38
 13/26 anonim ***** válasza:
90%
Reklám Youtube-on? Sose láttam... Adblockod nincs?
2019. nov. 27. 02:30
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
Mi az hogy mit képzel magáról a youtube? Ingyen biztosít egy szolgáltatást, ami közben reklámoz. Mi ebben a fura?
2019. nov. 27. 02:46
 15/26 anonim válasza:
66%
Opera. Kb. egy éve használom, azóta egy db reklámot sem láttam sehol, még youtube-on sem. A múltkor véletlenül megpróbáltam a yt appon keresztül zenét hallgatni, de annyira felbsztak az állandó ordító reklámok, hogy le is töröltem a telefonról a fenébe :D
2019. nov. 27. 03:07
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
Töltsd le a videót, ezer ilyen szolgáltatás van, majd nézd meg helyben. Így nincs reklám. Amúgy a legtöbb reklám nem a YouTube miatt bukkan fel, hanem a feltöltő kapcsolja be, hogy neki folyjon a dodó. Ő állítja be elvileg azt is, hogy a videóban pontosan hol legyen a megszakítás, mint a tévében, "most elmegyünk reklámra, hamarosan folytatjuk". Aki nem kapcsolja be a videóinál (nálam nincs), azok előtt és alatt nincs reklám.
2019. nov. 27. 04:03
 17/26 anonim válasza:
18%

Mivel ma már nem a tv-n lógnak az emberek,így a netre tolják a reklámot.

Még mindig jobb,mint a 7-8 perces reklámok tv nézés közben.

Zavaró,persze,de el kell fogadni,örülj,hogy ingyen nézheted.

Egyébként én azt sem értettem soha,gy mi értelme a reklámoknak.

Soha nem vásároltam még semmit csak azért,mert láttam egy reklámban.

2019. nov. 27. 04:43
 18/26 anonim ***** válasza:
95%
Ad Block Pro-m van, és soha egy reklámot se kapok youtube-on.
2019. nov. 27. 05:58
 19/26 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem azt “képzeli”, hogy nem nonprofit szervezet<facepalm>

Gondolom a buszon is bliccelsz, ugye?

2019. nov. 27. 07:41
 20/26 P.O.C. ***** válasza:
88%

uBlock Origin nekem bevált. Az Adblock/Adblock Plus -t cseréltem le pont emiatt, mert a youtube reklámokkal szemben már hatástalannak bizonyultak.

Én a másik oldalt is megértem, hogy így van bevételük. De lehetne ezt normálisabban is csinálni, úgy hogy nem mennének vala az agyára a felhasználóknak, és akkor a felhasználók sem keresnék a kiutat belőle különféle blokkolókkal.

2019. nov. 27. 08:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!