Mit képzel magáról a youtube hogy még videó nézés közben is rám erőlteti az ostoba magyar reklámokat?
Kb 10 percenként bejön hogy skip ad, és ugyanazokat tolják mint a béna tv-ben, amit nem nézek.
Azért mert sok benne a reklám...
A youtube Prime-t neked találták ki:
https://www.youtube.com/premium
Nincsenek reklámok de lehet érte fizetni. A youtube egy szolgáltatás aminek vannak költségei. Ha ingyen akarod akkor nézheted a reklámokat, meg fizethetsz a személyes adataiddal mert azok tartják el az oldalt. A google nem jótékonysági hivatal ahogy semmi ebben a "csodálatos" kapitalizmusban...
Egy amerikai magáncéget akarsz számon kérni?????? azigen
Ez nem egy állami cég, ráadásul még csak nem is magyar cég... azt csinál amit akar.
Mivel ma már nem a tv-n lógnak az emberek,így a netre tolják a reklámot.
Még mindig jobb,mint a 7-8 perces reklámok tv nézés közben.
Zavaró,persze,de el kell fogadni,örülj,hogy ingyen nézheted.
Egyébként én azt sem értettem soha,gy mi értelme a reklámoknak.
Soha nem vásároltam még semmit csak azért,mert láttam egy reklámban.
Szerintem azt “képzeli”, hogy nem nonprofit szervezet<facepalm>
Gondolom a buszon is bliccelsz, ugye?
uBlock Origin nekem bevált. Az Adblock/Adblock Plus -t cseréltem le pont emiatt, mert a youtube reklámokkal szemben már hatástalannak bizonyultak.
Én a másik oldalt is megértem, hogy így van bevételük. De lehetne ezt normálisabban is csinálni, úgy hogy nem mennének vala az agyára a felhasználóknak, és akkor a felhasználók sem keresnék a kiutat belőle különféle blokkolókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!