DirtyWindow.hu oldal már megszűnt teljesen?
A cikkek fent vannak, de belépni már nem tudok a felhasználó nevemmel belépni az oldalra. Azt írja ki olyankor, hogy "read only".
A régi tagokkal nem lehetne valahogyan kommunikálni? Abissus, Séfbácsi, stb. Nagyon jó, hasznos cikkeket írtak.
Csak átköltöztek facebookra.
Lépj be a csoportba ott.
#2, Shaddark-nak:
A Face-re???
Egy fél-legális határeset oldal, amelyik sorozatban sérti meg a szerzői jogokat?
Nem lesznek hosszú életűek!
Még a gyakori sem engedi a linkjüket beilleszteni!
úgy beszéltek, mintha valami betörő csoport lenne.
semmi nem volt ezen az oldalon ami eredeti tartalom. csak mások által megcsinált loaderek voltak feltöltve meg ilyesmi.
Én innen a céges gépemről elérem - pedig a hardveres tűzfal órai időközzel frissít és tiltja le a hacker oldalakat.
Nem tudom mitől tartja veszélyesnek a gyakori, - hacsak a cikkek nem fertőznek újabban :)))
#4, #5-nek:
Szerinted például a jelen pillanatban is használt WIN7-em aktivátora honnan van? XD
És anno az XP-im serial key-e?
A NERO-é?
Nekem ne akard bemutatni őket!
#7 vagyok:
Amit ők eddig felraktak, az működött is!
#7, #9-nek:
Ez igaz. De ezeket a tartalmakat külön-külön is "vadásszák", ők meg sportot űznek abból hogy ilyen anyagok gyűjteményét teszik közkinccsé, ráadásul katalogizálva, hogy könnyebben megtaláld amit keresel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!