A laptopomom miért nem tudok netezni wifi àltal?
Csatlakozók a hàlòzatra,de azt írja,hogy nincs internet elérés. Ugyanerre a hàlòzatra telefonnal vagy tablettel tudok csatlakozni és netezni is.
Mit kellene tennem,hogy a laptoppal is tudják netezni?
Véletlenül nem Windows 10 van rajta? Az hajlamos letörölni a gyári drivert és utána egy használatlant telepíteni helyette, a felhasználó megkérdezése nélkül.
Meg kéne próbálni újratelepíteni a Wi-Fi drivert a gyártó oldaláról. Az automatikus driver frissítést meg letiltani.
Ez a wifi a Telecomé, hiába írom be a jelszót (jó hosszú), de rögtön elfelejti, kész gutaütés. Minden más működik (IPTV, telefon, kábeles net). Mi baja lehet?
Windows 10: még nem az, Win7. Ha ráérek, majd telepitem.
Azért kérdeztem, hogy megoldódott-e, mert nálam is hasonló probléma volt. Az albérleteben Telecom szolgáltató volt, ott azonnal rá tudtam csatlakozni a wifire és két hónapig gond nélkül használtam. Aztán onnan két nap múlva átköltöztem olyan helyre, ahol Flip volt. Bekapcsoltam a gépet, a wifi működött (kiváló jelerősséggel) de az istennek sem akart a gép rácsatlakozni. Egyetlen oldalt sem nyitott meg. Többen átnézték a gépet, de semmire nem jutottak (a hardver rendben volt), pedig más eszközzel működött.
Végül vetem egy usb-s wifi-sticket (kb. 3000 forint volt) és láss csodát, azonnal bejött a net, pedig még a szervizes sem értette, hogyan lehetséges ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!