Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szeretnék venni egy Samsung...

Szeretnék venni egy Samsung UE49K5500 LED, Smart Tv-t, de nem tudom hogy a laptopomom lévő játék elindítható-e rajta?

Figyelt kérdés
Szóval a tv wifin keresztül nem tudom tud-e kommunikálni a laptoppal. Olvastam hogy valaki wifin keresztül egeret, és billentyűzetett rá tudott hangolni. A három együtt lenne az igazi élmény. Ha van valakinek ilyen, vagy hasonló tv-je az leírhatná a tapasztalatait, esetleg hogy lehetne ezt megoldani. Köszönöm a válaszokat!

#LED #Smart #TV #laptop #wifi #Samsung UE49K5500
2017. febr. 10. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Játszani csak hdm in keresztül tudod használni! Logikusan wifin nem fogja a játék képét megjeleníteni a notiról!
2017. febr. 10. 16:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Egyedül a Chromecast segíthet, ami egy rendkívül jó eszköz ilyen, és hasonló célra.

Játék függő, melyikhez ajánlott, melyikhez nem, de én azt mondanám, hogy egyikhez sem.

Hiszen van ping, mivel nem szilárd közeggel megy az adat, hanem a levegőn keresztül(WiFi).

Magyarul késni fog a kép. Legyen az 0,2mp vagy akár 0,5mp, FPS játékoknál nagyon nem mindegy.

Ja és természetesen normális laptop, normális net sem árt hozzá.

2017. febr. 10. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Játékot nem fogsz a TV-n futtatni. A Smart TV-k azért Smart TV-k mert külön eszköz nélkül működnek rajta az olyan dolgok, mint a YouTube, Netflix, Amazon Prime, HBO GO...stb, illetve lejátssza a hálózaton megosztott multimédiás tartalmakat.

Ha játszani akarsz rajta, akkor HDMI-n rá kell kötni valamilyen játékok futtatásra alkalmas eszközt.

2017. febr. 10. 18:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Hdmi kábelek van. Egy ezer éves LED tv-men úgy játszottam hogy a Hdmi kábellel volt összekötve. Ami zavaró volt hogy a laptopon, és a tv-n is ment a kép egyszerre, plusz kényelmetlen volt billentyűzet! Olyat lehet, hogy Hdmi kábellel összekötöm a tv-t, de a billentyűzet és az egér amik vezeték nélküliek azokat külön csatlakoztatom wifin keresztül? Vagy a laptoppal kell felismertetni inkább?
2017. febr. 11. 08:11
 5/5 anonim ***** válasza:

"de a billentyűzet és az egér amik vezeték nélküliek azokat külön csatlakoztatom wifin keresztül?"

Hogy érted? Van egy bizonyos (vagy külön-külön az egér-billhez) adaptered, amit az USB csatlakozóba dugsz be?

Lásd: [link]

Azok a kicsi szir-sz*rok.

Ha igen, akkor csak a TV USB bemenetébe kell bedugnod, és 99% hogy működnie kell.

2017. febr. 11. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!