Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudnátok segíteni a steam-al...

Tudnátok segíteni a steam-al kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Szia,az lenne a kérésem hogyha neked van steam fiokod és már barátoknak tudsz jelölni bárkit akkor eltudnád küldeni az egyik ismerösömnek a steam fiokomat hogy be tudjon jelölni barátnak ? Mert sajnos én nem tudom őt be jelölni viszont ő be tudna engemet csak nem tudja hogy melyik a fiokom!! Fontos lenne előre os köszönöm mindenkinek
2019. okt. 24. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod bejelölni, mert még nem vásároltál Steamen vagy nem adtál hozzá pénzt a steam fiókodhoz, akkor nem csak te nem tudsz barátnak jelölni másokat, téged sem tud barátnak jelölni senki.
2019. okt. 24. 22:35
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia,ezt most olvastam a steam oldalán

"

A korlátozott fiókok nem tudnak barátokat hozzáadni. Azonban más, nem korlátozott felhasználók barátkérelmeit ettől még el tudod fogadni. Például, ha egy barátod már a Steamen van, és költött legalább 5 USD-t a Steam Áruházban, hozzá fog tudni adni téged barátként Steam közösségi profilodról. Ezután te el tudod fogadni a barát-meghívóját a Steam fiókodból."

2019. okt. 24. 22:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál/tudnátok segíteni hogy rá írsz az ismerösömnek és meg adod neki a steam fiók-om linkjét hogy be tudjon jelölni? Válaszotokat előre is köszönöm
2019. okt. 24. 22:59
 4/7 anonim ***** válasza:
linkeld magad nekem és a barátodat
2019. okt. 25. 11:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Elküldtem a linket de nem válaszoltál semmit
2019. okt. 27. 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de 2 lehetőség van.

Az egyik, hogy linket küldesz a profilodról, és bejelölnek téged.

A másik pedig van mindenkinek egy ilyen "gyors barát meghívó" kódja, azonosítója. Számjegyekből áll. Ha a barátod beírja a kódodat, akkor meg tud találni.

2019. okt. 28. 20:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha küldesz linket megpróbálom.

(Ha még aktuális)

2019. dec. 11. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!