Tudnátok segíteni a steam-al kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szia,az lenne a kérésem hogyha neked van steam fiokod és már barátoknak tudsz jelölni bárkit akkor eltudnád küldeni az egyik ismerösömnek a steam fiokomat hogy be tudjon jelölni barátnak ? Mert sajnos én nem tudom őt be jelölni viszont ő be tudna engemet csak nem tudja hogy melyik a fiokom!! Fontos lenne előre os köszönöm mindenkinek2019. okt. 24. 22:08
1/7 anonim válasza:
Ha nem tudod bejelölni, mert még nem vásároltál Steamen vagy nem adtál hozzá pénzt a steam fiókodhoz, akkor nem csak te nem tudsz barátnak jelölni másokat, téged sem tud barátnak jelölni senki.
2/7 A kérdező kommentje:
Szia,ezt most olvastam a steam oldalán
"
A korlátozott fiókok nem tudnak barátokat hozzáadni. Azonban más, nem korlátozott felhasználók barátkérelmeit ettől még el tudod fogadni. Például, ha egy barátod már a Steamen van, és költött legalább 5 USD-t a Steam Áruházban, hozzá fog tudni adni téged barátként Steam közösségi profilodról. Ezután te el tudod fogadni a barát-meghívóját a Steam fiókodból."
2019. okt. 24. 22:45
3/7 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnál/tudnátok segíteni hogy rá írsz az ismerösömnek és meg adod neki a steam fiók-om linkjét hogy be tudjon jelölni? Válaszotokat előre is köszönöm
2019. okt. 24. 22:59
4/7 anonim válasza:
linkeld magad nekem és a barátodat
5/7 A kérdező kommentje:
Elküldtem a linket de nem válaszoltál semmit
2019. okt. 27. 18:25
6/7 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még a kérdés, de 2 lehetőség van.
Az egyik, hogy linket küldesz a profilodról, és bejelölnek téged.
A másik pedig van mindenkinek egy ilyen "gyors barát meghívó" kódja, azonosítója. Számjegyekből áll. Ha a barátod beírja a kódodat, akkor meg tud találni.
7/7 anonim válasza:
Ha küldesz linket megpróbálom.
(Ha még aktuális)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!