Gmail-címet lehetséges létrehozni telefonszám megadása nélkül létrehozni?
Figyelt kérdés
Elakadok a telefonszámnál a regisztrációnál, nem enged sehogy tovább, mit kellene tenni? Megadni nem szeretném!
A régi gmailes címemnél sincs megadva, mégis működik... Nem értem!
Tudnátok segíteni?
2019. okt. 21. 09:30
1/4 anonim válasza:
Esetleg próbáld ki egy másik számítógépen, néha telefonszám nélkül is lehet..., de lehet hogy már ezt a "néha"-t is megszüntették.
2/4 CspCsj válasza:
Most csináltam egy vadi új címet PUBG Lite-hoz, nem kért telefonszámot. (telefonszám mezőnél azt írja, hogy nem kötelező)
Küldd el privátban a kívánt email cím kukac előtti részét és visszaküldöm a belépéshez jelszót.
(ezt persze egyből változtasd meg, és érdemes megadni egy létező, másodlagos email címet - problémák esetére)
3/4 anonim válasza:
Szerintem csak biztonság kedvéért csinál mobiltelefon számot, ha az ip címen több email szerepel. Próbáld ki esetleg másik böngészőn.
4/4 A kérdező kommentje:
Ma sikerült.... Lehet azon a napon előtte valóban már 1-2 profilon be voltam lépve....
Azért köszönet nektek a segítőkészségért!
2019. okt. 23. 09:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!