Miért van tele offolva a marketplace sok gagyival?
A marketplace alapvetően használtpiaci-őstermelői felület, ott akarják egymásra sózni a már nem használt dolgaikat az emberek. Egy webáruháznak komolytalan itt hirdetni, ez egy piactér.
Szerintem sokkal zavaróbb a megtévesztő vagy clickbait 1 forintos ár a terméknek, csak hogy többen megnyissák a hirdetést.
Ez van amikor ellenőrizetlenül bárki bármit felpakolhat, mert egy bizonyos platform teret ad az embereknek.
Bár én csak nagyon kevésszer néztem fel a fészbúkos marketre, de akkor is tátott szájjal olvastam milyen súlyosan sötét emberek pakolják fel a fake cuccokat.
Az már csak hab volt a tortán, hogy egy csomó mindennek a leírásáról már lehetett látni, hogy a gazdája jó ha 6 általánossal rendelkezik.
Aki ilyen helyen "költi a pénzét" az meg is érdemli, hogy kifizesse a tanulópénzt. Hozzáteszem az ilyen helyeken sem az észlények vásárolgatnak, szóval kiegészítik egymást az eladó és a vevő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!