Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Firefox plugint keresek,...

Firefox plugint keresek, bővebben lent. Kérdőjel nélkül nem engedi kiírni a rendszer, ezért azt is mellékelem: "? "

Figyelt kérdés
Firefoxhoz használtam régen olyan tab plugint, ami egyebek mellett képes volt arra, hogy háttérben lévő füleken rányomtam a bezáró x-re és eltüntette a lapot rögtön anélkül, hogy elkezdte volna komótosan betölteni az oldalt, ami több lap bezárása esetén módfelett zavaró. Elég népszerű plugin volt, de már nem emlékszem a nevére. Vagy bármi hasonlót ha tudnátok ajánlani, köszönöm előre is!
2019. okt. 14. 23:34
 1/3 Argloss ***** válasza:

Középső egérgomb? :)

Tab Mix Plus?

2019. okt. 15. 02:34
 2/3 A kérdező kommentje:

Középső egérgomb (görgőgomb) nekem Alt+F4 már vagy 20 éve, így szoktam meg.

Tab Mix Plus rémlett, de hagyományos kiegészítő lévén az új Firefoxban nem megy:

[link]

Közben még rájöttem, ha ráviszem az egeret a háttérben lévő fülre, úgyis lehet jobbkikket csinálni anélkül, hogy előbb aktiválnám balkattintással.

Így pedig választható a lap bezárása is.

Több lapnál ugyan ez is körülményes, de legalább nem kezdi el zabálni a memóriát és belassulni.

2019. okt. 15. 10:40
 3/3 Argloss ***** válasza:

Lap bezárása dupla kattintással:

Címsorba írd be: (fogadd el a kockázatot)

about:config

Keress rá erre és állítsd át true-ra:

browser.tabs.closeTabByDblclick

2019. okt. 16. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!