Mit tudsz kiszűrni az alábbi képből, ami a netkapcsolatom paramétereit mutatja SM50B programmal?
Speed Modem 50B programmal nagyon gyenge és szakadozó ADSL net kapcsolatomat szeretném ha kielemezné valami szakértő.
vagy
Látszik hogy a total errors per second 21:00 körül hirtelen megugrik és ekkor szakad a net. A másik szakadásnál megemeltem az SNR értéket (16,5 db aktuálisan a képen, Noise Margin)és én idítottam újra. Látszik a barnás drapp színű résznél hogy kicsivel magasabb az újraindítás után, és azóta egyszer sem szakadt.
Ez az SNR nővelés (Ami ugyebár a sávszélességet is elviszi) megoldás a szakadozás megszüntetésére? Vagy csak most éppen véletlen nem szakadt meg?
5MBitess net elmenne ezen a vonalon a kép alapján, úgy hogy akkora SNR növelést adok neki, hogy a Bit rate értéknél visszaesik 3Mbitesre?
"nagyon gyenge és szakadozó ADSL net kapcsolat"
Wifi-n keresztül kapcsolódsz? Akkor a gond lokális, kerülj közelebb az antennához, vagy tüntesd el az árnyékoló tárgyakat az útból. Az ADSL kapcsolat technikai velejárója, hogy 24 óránként egy szakadás mindenképp bekövetkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!