Sziasztok, halottam az ismerőseim közül hogy hamarosan a netflix, Disney+ streamingek illetve a sport események miatt véget ér a kábel tévéknek, tényleg jobb inkább lemondani a kábeltévé-előfizetést? mert még azt halottam hogy a Magyarországi fizetések nem igen engedik meg hogy streaming előfizetést tartsák fent, így mi lesz azokkal az emberekkel pl idősek és anyagi hátrányban családokkal ha vége lesz a kábel tv-nek?
Szerintem igen, jobb lenne lemondani, mert a jövő a sportközvetítések kapcsán is a streaming lesz szerintem, szóval a hagyományos tévézésnek szerintem már csak pár éve van hátra.
2019. szept. 23. 17:00
2/12 anonim válasza:
Nem lesz vége a kábeltévének. A kábeltévé árából 1, max 2 streamingre tudsz előfizetni, de az nem ad annyi tartalmat, mint a kábeltévé.
2019. szept. 23. 17:01
3/12 anonim válasza:
Ezt mondták a könyvekre és a nyomtatott sajtóra is, aztán mégsem történt meg.
Nem életszerű, hogy az eddigi 3-5000-es előfizetésemet lecseréljem 3x5000-re, nem csak Magyarországon, az amerikai sem ennyire ellensége magának, ezt majd a streaming szolgáltatók is látni fogják.
A streaming nagyon jó, nekem is van egy állandó, és 1-2 időszakos előfizetésem (pl. 1-1 sportesemény ideje alatt van, utána nincs, van egy exkluzív sorozat, addig van előfizetés, ameddig meg nem néztem stb., de nem tartom fenn egész évben, így élhető).
2019. szept. 23. 17:04
4/12 anonim válasza:
Pont ez a baj a streaminggel, hogy ha több dolog érdekel, akkor több helyre is elő kell fizetni, Disney+, Netflix, HBO GO, Amazon Prime stb.
2019. szept. 23. 17:13
5/12 anonim válasza:
Nem mostanában lesz vége. Egyébként meg sokkal rosszabbul jársz, ha csak ilyesfajta előfizetéses tartalomra támaszkodsz. Ahhoz, hogy bármit megnézhess, kell 4-5 előfizetés, ráadásul magyarul nem sok helyen kapsz tartalmat, ami sokaknak kizáró tényező.
Na meg ugye kellene hozzá gyors, stabil internet is, hogy élvezhető legyen és sok helyen még nincs ilyen.
2019. szept. 23. 18:47
8/12 anonim válasza:
Meg bizony, vége lesz a kábel tv-nek, akkor végre aranykor köszönt a magyar streamingre. Azt hiszem sok százezren várnak erre az új szórakoztató időszakra. 😍😉
2019. szept. 23. 19:46
9/12 anonim válasza:
Ha rajtunk múlna, valamennyi Netflix műsor már most választható magyar szinkronnal és felirattal rendelkezne. Viszont még nem mi döntünk! Egyelőre csak azt tudjuk biztosan, hogy végre Magyarország is felkerül a nagy streaming térképre 🤐❗❗❗
➡️ Magyar nyelvű streaming csatornák!
➡️ Magyar alkotók kiváló műsorai!
➡️ Magyar exkluzív cikkek a Műsoron jóvoltából!
➡️ Magyar válaszok a felmerülő kérdésekre!
A streaming korlátlan szórakozása tehát néhány hét múlva új fokozatra kapcsol. Izgulni??? Hát persze, hogy izgulunk, már alig bírjuk türelemmel... 😍
2019. szept. 23. 20:50
10/12 anonim válasza:
Nálam már 2 éve nincs kábeltévé.
Filmek, sorozatok torrentről jönnek le, ismeretterjesztők fent vannak a Tecsőn, híradót meg nem nézek, inkább valami hírportál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!