Használ e valaki IPTV előfizetést (külföldi szerver)?
Tudnátok e ajánlani megbízható IPTV előfizetést, ahol van több magyar csatorna, jó minőségben?
Aliexpressen találtam egyet, kértem testet, gyorsan vált a csatornák között, valamint két filmet is végig néztem, anélkül, hogy megakadt volna, viszont csak pár alap
magyar csatorna volt.
Attól függ, hogy külföldön laksz, és onnan szeretnéd nézni, vagy Magyarországon szeretnéd nézni. Én tudok egy megbízható IPTV szolgáltatót, de az Magyarországon nem működik. A külföldön élő magyaroknak van.
Benne van az összes magyar csatorna, pl. hbo összes, film box, film+, stb. sport, ismeretterjesztő, felnöt, stb. 141 magyar csatorna. Plusz videótár, rengeteg filmel, sorozattal, plusz külföldi adók, én a németet szoktam néha nézni, ott is minden jön szépen.
Nem drága. Én egy éve használom, megy iptv box-ról, pc, telefon, laptop, okostv, stb.
Egy előfizetéssel 3 eszközröl nézhető egy időben.
Érdekel irj, és privátba elküldöm az elérhetőséget. Van 3 nap próba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!