Streetplayer kérdése:
Firefox mitől lehet labilis?
Figyelt kérdés
Windows 10 újratelepítése után a firefox folyamatosan lekapcsolódik a netről,nem ad be oldalakat,ha mondjuk pár percig nem nyúlok hozzá,és utána használnám,akkor teljesen megzavarodik.
A windows újratelepítése előtt semmi gond nem volt vele.
Hardveres gyorsítást kikapcsoltam,felfrissítés megtörtént.
Mi lehet a baj?
2019. szept. 22. 21:55
1/4 A kérdező kommentje:
Illetve mi lehet a megoldás?
2019. szept. 23. 10:01
2/4 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott,köszönöm!
2019. szept. 23. 11:21
3/4 anonim válasza:
Megosztanád a megoldást? Hátha valakinek hasonló gondja van.
4/4 A kérdező kommentje:
Persze!
Szóval windows 10 újratelepítés,vagy telepítés után elméletileg a legújabb driver frissítéseket tölti le a a windows update-ről,gyakorlatilag viszont azt,amije van,ami koránt sem biztos,hogy a legfrissebb.
Erre a megoldás a IObit driver booster,amit én torrentről töltöttem le jelszavastól,mindenestől.Telepítettem,az ellenőrizte a drivereket,és amit elavultnak talált,azt frissítette,és már jó is volt.
2019. szept. 24. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!